Убивство під Одесою, яке невідомі злочинці спробували подати як ритуальне, скоїла банда з Туреччини, що торгувала живим товаром, відправляючи українок в сексуальне рабство.

Жертвою став турецький бізнесмен Юнал Сінан Дорукхан, передає "Думская".

Як відомо, обгоріле тіло людини знайшли в кінці минулого тижня на Гребному каналі в Овідіопольському районі. Місце вбивства було переповнене магічними символами, починаючи від пентаграми і закінчуючи заколотою чорною куркою.

Правоохоронці кажуть, цей антураж потрібен був убивцям, аби пустити слідство хибним шляхом.

Покійний часто приїжджав в Україну, а в минулому році він навіть потрапив в ДТП в Києві, проте на слухання справи про адмінправопорушення не з'явився.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

В результаті спільної операції карного розшуку та СБУ затримали чотирьох громадян Туреччини, якіх підозрюють у скоєнні злочину. Всі вони є членами банди, що продає дівчат для надання секс-послуг за кордоном. Крім того, іноді іноземці промишляли і рекетом - погрожували і вимагали гроші у своїх співвітчизників. Непокірних викрадали, брали в заручники і тримали під замком.

Одним з таких і став Дорукхан. Коли з його родичів злочинцям не вдалося отримати гроші, вони вирішили його вбити, аби він не дав проти них свідчення в майбутньому. Над ним довго знущалися, а потім прикінчили ударом важкого предмета по голові.

Розслідування в справі триває.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", у Царичанці, що в Дніпропетровській області, чоловік під час бійки порізав п'ятьох відвідувачів кафе.