Відомий білоруський репер Макс Корж, якому знову заборонили в'їзд в Україну, звернувся до фанатів.

Відповідний запис він оприлюднив в Instagram.

"Концерт в Києві поки не скасовуємо! Привіт, мої українські друзі. Ну шо, знову ваші отжигают. Я думав, що вже нічому не здивуюся, але ні. Після того, як СБУ скасувала мені заборону на в'їзд в Україну від лютого 2016 року, вже не розглядаючи мене як загрозу безпеки країни, після надалі неодноразових відвідин України і нарешті оголошення довгоочікуваного усіма київського концерту вже прикордонна служба закриває мені в'їзд по тому ж самому обвинуваченню що і СБУ раніше. Заборонити, впустити, а після знову заборонити - для мене це як мінімум дивно і незрозуміло", – поскаржився Корж.

Співак зазначив, що призначив концерт в столиці України, тому що його без питань пропускали прикордонники ще влітку.

"І разом з СБУ навіть запевняли документально що все гаразд і ніяких обмежень немає. Після цього, звичайно ж, ми не могли не оголосити концерт. А тепер, завдяки таким дивним рішенням, наш концерт під питанням", – заявив він.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Корж також зазначив, що незважаючи на відсутність заборони його діяльності в Україні, його присутність у Палаці спорту перебуває під загрозою.

"Не хвилюйтеся, у разі скасування гроші за квитки вам повернуть, але час ще є тому концерт поки не скасовуємо, спробуємо знову розібратися. Я дуже хочу з вами зустрітися і буду робити для цього все можливе", – резюмував Макс.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Коржа розгорнули на українському кордоні 21 листопада через гастролі в анексованому Криму. СБУ заборонила йому в'їзд в країну на цілий рік. Він запланував концерт на 23 грудня.