Повідомлення про мінування двох літаків "Міжнародних авіаліній України", один з яких мав летіти до Одеси, а інший у Київ, спровокувало кількагодинну затримку обох рейсів у стамбульському аеропорту імені Ататюрка.

Як передає "Думская", затримали PS718 Стамбул – Одеса та PS714 Стамбул - Київ. Анонім заявив про дві бомбу. Керівництво аеропорту вирішило відвести літаки у вільну зону для перевірки, а всіх пасажирів евакуювали до закінчення огляду літаків.

Дивіться: Літак для перевірки відвели в вільну зону

Відомо, що рейс PS718 мав вилетіти в Одесу о 16 годині вечора, але зміг зробити це лише о 18.12. Ніяких небезпечних предметів вибухотехніки не виявили.

У зв’язку з можливою терористичною загрозою в аеропорту посилили заходи по перевірці літаків та багажу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", українців попередили про смертельну небезпеку. Через бойові дії на сході України навіть на мирній території є чимало боєприпасів, що можуть наробити величезної шкоди.