Російський актор Федор Добронравов, найбільше відомий нашим глядачам за серіалами "Свати" та "Ліквідація", на три найближчі роки має забути про Україну.

В’їзд на територію держави зірці заборонила СБУ. Про це повідомила прес-секретар відомства Олена Гітлянська.

Федір Добронравов

За її словами, причиною подібного рішення стало те, що актор неодноразово відвідував окупований Кримський півострів та публічно підтримував його анексію Росією.

Дивіться: Олена Гітлянська розповіла про зміни до закону "Про гастрольну діяльність"

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Гітлянська не зупинилася на одній персоні, а й звернулася до організаторів гастролей російського репера Басти (Василя Вакуленка), концерт якого запланований на 1 грудня в Києві. Вона порадила їм приїхати в СБУ і з’ясувати, що й до чого, адже співаку ніхто не скасував заборону на в'їзд. Як і Добронравову, Басті на три роки заборонили з’являтися в Україні через гастролі в Криму. Правда, він заявив, що виконувати приписи СБУ не буде, і ніхто йому не заборонить їздити до родичів та з концертами.

Раніше інформаційний портал "Знай.ua" писав, що СБУ повторно заборонила в’їзд в Україну білоруському реперу Максу Коржу.