Режисер культового серіалу "Твін Пікс", фільмів "Малхоланнд драйв", "Синій оксамит", "Дикі серцем", "Шосе в нікуди" та інших Девід Лінч явив світові ще один свій талант, про який навряд чи знали навіть найпалкіші його шанувальники.

71-річний американець створив власну колекцію прикрас під назвою "Медитуюче око", передає Dazed.

Сюди увійшли браслети, кольє і запонки, ключовим декоративним елементом яких стало око, відкрите з одного боку й закрите з іншого.

За словами режисера, колекція створена як символ, що здатний "підштовхнути людей увійти в океан чистої свідомості".

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Цікаво, що 20% від суми, сплаченої за кожен предмет з колекції Девіда Лінча, надійде в благодійний фонд, заснований режисером для допомоги жертвам домашнього насильства за шляхом трансцендентальної медитації, яку той практикує протягом 40 років.

Крім режисури Лінч професійно займається фотографією, любить музику і живопис, працював над створенням кліпів та реклами. Серед його клієнтів – Карл Лагерфеьд, для якого він робив рекламу парфюму.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", недавно легендарний американець побував у Києві. Він відкрив тут східно-європейське представництво свого благодійного фондую