У мережі опублікували відеокадри звільнення житлового будинку по вулиці монаха Габріела Салоса у Тбілісі (Грузія) від бойовиків.

Як передає портал apsny.ge, спецоперація тривала майже добу. В ході її проведення п’ятеро співробітників Спеціального оперативного департаменту СДБ Грузії отримали поранення, й один з них згодом помер від ран у реанімації. За повідомленням МВС країни, частини спеціального призначення блокували житловий корпус, де в одній з квартир проживають "підозрювані в тероризмі". Їм запропонували здатися правоохоронцям, натомість ті у відповідь відкрили вогонь з автоматів та кинули гранату.

Зрештою силовики ліквідували трьох бойовиків, ще одного взяли живим.

Грузинське видання "Квіріс палітра" повідомило, що терористи, можливо, є учасниками угрупування "Ісламська держава".

Журналісти пишуть, що підозрювані – чеченці, які імовірно нелегально прибули до Грузії.

Спецназ штурмует!!!

Спецназ штурмует!!! Видео предоставленно местными жителями

Posted by Sputnik Georgia: новости и события дня в Грузии on Wednesday, 22 November 2017

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", українські захисники скористалися переворотом в "ЛНР" і звільнили кілька сіл в районі Світлодарської дуги.