Іноді, для того, що б пройти деякі ігри повністю потрібні цілі роки. Так і трапилося з популярною грою Bloodborne. Протягом трьох останніх років фанати безуспішно полювали на таємничого монстра. Даний противник був анонсований в релізі компанії-виробника. Марні спроби знайти монстра призвели врешті-решт до того, що геймерське співтовариство просто оголосило його фейком, повідомляють російські ЗМІ. Тим не менш, через три роки, навіть найдосвідченішим гравцям довелося визнати, що вони не достатньо добре шукали.


Про те, що супротивник з раси Мертвих гігантів існує, гравці дізналися ще в 2014-му, а рік потому вирушили на його пошуки. Мільйони геймерів задалися метою знайти ігрового суперника, але він наче канув у воду. При цьому в промо-ролику продемонстрували, як повержений монстр палає у вогні, отже, якщо він може горіти, значить, він існує.

Незважаючи на це, більшість гравців махнули рукою, припустивши, що гіганта в останній момент вирішили не додавати. Тим дивніше, що монстра знайшли саме там, де він і повинен був знаходитися – в підземеллі "Підземна Чаша". Тепер фанати Bloodborne задалися метою знайти і інші приховані елементи улюбленої гри.

Раніше портал "Знай.ua" спростовував міфи про клонування