У військовому "перевороті" в окупованому Луганську приймало участь угруповання бойовиків "ДНР".

Підтвердження з'явилося на сайті одного з "відомств" донецьких терористів. В "ДНР" назвали це операцією проти диверсантів.

"Міністерство державної безпеки" ДНР "і міністерство внутрішніх справ" ДНР "повідомляють, що в результаті проведення спільних контррозвідувальних і антидиверсійній заходів" МГБ "" ЛНР "і" МВС "" ЛНР "припинено діяльність основних членів злочинної групи, які діяли під контролем командування 3 окремого полку спецпризначення ГУР МО України ", - розповіли про причини участі в" перевороті "бойовики.

В "ДНР" побачили підготовку "ряду диверсійно-терористичних актів" на окупованих територіях Луганської області. Як зазвичай бойовики всю провину списали на "українських агентів", які проникли в ряди "чиновників" ЛНР "." Диверсанти ЗСУ ", за їхніми словами, нібито намагалися дискредитувати" чиновників народних республіки ".

"Передбачалося масоване поширення спрямованої тенденційною дезінформації, яка компрометувала діяльність вищого керівництва правоохоронних блоку" народних республік "для паралізації їх діяльності та евакуації агентури, яка провалилась", - нафантазували в "ДНР".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За словами терористів, вони проводять спецоперацію з виявлення та затримання спільників "українських диверсантів".

Переворот в Луганську - в МЗС кажуть про маніпуляції Кремля

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, ватажок "ЛНР" Ігор Плотницкий після спроби "перевороту" в окупованому Луганську, розповів, що чекає на тих, хто замахнувся скинути його з посади головного терориста.