Жінки запустили в Instagram новий флешмоб #womanspreading. Вони роблять фото на вулицях та громадському транспорті з широко розсунутими ногами, висміюючи манеру сидіння деяких чоловіків.

Флешмоб отримав широку популярність - соцмережі заполонили десятки тисяч фото з хештегом #womanspreading. Дівчата приймають характерну для багатьох чоловіків позу, додаючи до загальної брутальної картині вольове обличчя.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як зазвичай, для декого ця акція стала не нагодою посміятися з соціальної поведінки декого, а приводом продемонструвати свої ноги та накрутити підписників.

В Instagram все частіше стали з'являтися фото з незвичайним і навіть моторошним макіяжем. Фоловери один за одним публікують знімки з гігантськими намальованими очима і губами, як у популярних колись ляльок Bratz. А візажисти розміщають відеоролики з детальною інструкцією, як досягти такого "приголомшливого" ефекту.

Ось тільки якщо на ляльках ці риси обличчя виглядали мило, то макіяж в такому стилі наводить страх.

Першим, хто нафарбувався таким чином, був 22-річний блогер з Чикаго. Хлопець запустив б'юті-флешмоб, який тут же підхопили багато дівчат і популярні б'юті-блогери. Деякі зізнавалися, що робили ляльковий макіяж заради костюмованої вечірки, інші ж просто вирішили приміряти на себе дивний образ в повсякденному житті.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дівчата по всьому світу взяли участь у флешмобі та показали, що красиві образи в Instagram – це частіше всього лише результат фотошопу.