Голова корпорацій Tesla та SpaceX Ілон Маск заробляє мільярди на діяльності своїх компаній, але у нього, виявляється, є й пасивний дохід, який також приносить непогані гроші.

У 2016 році бізнесмен заснував The Boring Company, яка займається створенням тунелів. Фірма продає бейсболки зі своїм логотипом і вже заробила на цьому 300 тисяч доларів. Маск похизувався досягненням на сторінці у Twitter.

Чорну кепку, на якій написано The Boring Company, можна купити на офіційному сайті компанії - коштує вона 20 доларів. Таким чином, 15 тисяч людей у світі носять кепки з логотипом фірми Ілона Маска.

The Boring Company - інфраструктурна і тунельна компанія, заснована Ілоном Маском у кінці 2016 після того, як він вперше висловив ідею у Twitter. Бізнесмен поскаржився на пробки у Лос-Анджелесі та на обмеження теперішньої 2D транспортної мережі, як на натхнення для проекту.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Станом на лютий 2017 компанія почала копати "тестову траншею" шириною 30 футів, довжиною 50 і 15 футів глибиною на території, де знаходяться офіси SpaceX в Лос-Анжелесі, оскільки для цього не потрібні ніякі дозволи. За словами Маска, мета компанії - підвищити швидкість викопування мережі тунелів настільки, щоб це стало фінансово вигідно.

На відео презентація тунелю The Boring Company

Як повідомляв портал "Знай.ua", компанія Tesla, разом з усіма іншими випущеними новинками, також запустила в продаж переносну акумуляторну батарею Tesla, яка може заряджати ваш iPhone, iPad або будь-які інші пристрої.