Тіло підлітка, який зник безвісти два тижні тому, знайшли у каналізації в Деснянському районі столиці. У мережі опублікували відео з місця смерті 16-річного Максима Орлова.

В сюжеті ТСН йдеться, що правоохоронці поки що не з'ясували, за яких обставин підліток впав у каналізаційний люк. Також незрозуміло, чому Максим не зумів вибратися з колектора, оскільки рівень води тут досить низький. Це сталося в декількох кварталах від його власного будинку, однак течією тіло віднесло на сотні метрів, тому його так довго не могли знайти.

Друзі кажуть, навчався на кухаря в технікумі, підземеллями не цікавився. При цьому хлопець мав шкідливі звички - наприклад, міг випити.

Зниклого безвісти Максима Орлова знайшли мертвим


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що друзі Максима знали, що сталося, але вирішили нікому нічого не говорити.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще