Ватажок "ЛНР" Ігор Плотницький втік з окупованого Луганська. Кортеж, в якому знаходяться Плотницкий, "керівник" його адміністрації Ірина Тейцман, глава ДТРК "ЛНР" Анастасія Шуркаева і ряд інших осіб виїхав з будівлі колишньої Луганської ОДА.

Відомо, що вся верхівка "ЛНР" вирушила до Росії, інформація оновлюється.

Раніше сьогодні повідомляли, що у Луганську продовжується бунт. Плотницький забарикадувався у будівлі колишньої Луганської ОДА. Відомо, що будівлю оточили люди з автоматами. Крім того, сьогодні зранку російські найманці підігнали туди БТРи.

Нагадаємо, внутрішній конфлікт у "ЛНР" виник між ватажок Ігорем Плотницьким та "начальником МВС" Ігорем Корнетом, якого він звільнив нещодавно. Плотницький встиг з'їздити до Росії, а повернувшись заявив, що має намір придушити бунт.

Крім того, у військовому "перевороті" в окупованому Луганську приймало участь угруповання бойовиків "ДНР". Підтвердження з'явилося на сайті одного з "відомств" донецьких терористів. В "ДНР" назвали це операцією проти диверсантів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також колишній "спікер парламенту ЛНР" Олексій Карякін заявив про можливість злиття двох злочинних організацій на Донбасі, коментуючи внутрішній конфлікт між ватажками ОРЛО.

Переворот в "ЛНР": що далі?

Як повідомляв портал "Знай.ua", в окупованому Луганську, де триває бунт, пролунала серія вибухів.