Лише грамотна стратегія розвитку регіонів нашої держави здатна оздоровити українську економіку.

Прочас заявив голова політичної партії «ОСНОВА» Андрій Ніколаєнко під час регіонального туру партії у Дніпрі.

«Ми із колегами з «ОСНОВИ» відвідали Дніпро, побували, зокрема, на заводі «Південмаш», зустрілися з громадою. Це дуже важливе місто не тільки в масштабі регіону та країни, але і в світовому вимірі. Адже Дніпро спроможний надати багато продуктів та технологій для міжнародного ринку. Переконаний – космічна галузь, флагманом якої у Дніпрі є «Південмаш», незважаючи на проблеми, має потенціал стати одним з драйверів розвитку економіки України», – зазначив Андрій Ніколаєнко.

Голова партії «ОСНОВА» також наголосив на тому, що жодне місто України не повинно переживати занепад, а особливо, якщо мова йде про місто високих технологій. Саме тому Андрій Ніколаєнко заявив про набір у партію людей, готових працювати над стратегією розвитку свого регіону.

«Сумно бачити, що таке місто високих технологій, місто науки переживає занепад низки підприємств та недобір студентів технічних спеціальностей. Аби скористатися надзвичайно високим потенціалом міста та області, зараз на Дніпропетровщині набираємо в партію людей, які спроможні ґрунтовно попрацювати над створенням і реалізацією регіональної стратегії розвитку. Стратегії, здатної перетворити Дніпропетровщину на локомотиви розвитку України», – заявив Андрій Ніколаєнко.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, голова політичної партії «ОСНОВА» Андрій Ніколаєнко заявив, що бізнес в Україні не може розвиватися через брак компетентних фахівців, які виїхали з країни на заробітки.