День Святого Миколая-без сумніву, одне з найяскравіших і найулюбленіших свят. Особливо у дітей, адже всі знають, що Миколайчик 19 грудня приносить під подушки подарунки. Незважаючи на те, що батьки люблять лякати: "Будеш себе погано поводити – Миколай не прийде", презенти все одно отримують всі. Але подарунок це тільки частина свята. Потрібно також красиво привітати. І ми вирішили спростити вам завдання, і написати найкращі привітання з Днем Святого Миколая у віршах і прозі.

Вітання з Днем Святого Миколая у віршах

З Днем святого Миколая
Від душі я вітаю!
Хочу побажати добра,
Миру, щастя і тепла!

Микола нехай принесе
Багато радісних клопотів!
Хай здоров'я не підводить,
А удача поруч ходить!


Я в день святого Миколая
Бажаю тобі чарів,
Живи, забуваючи про сумне,
І пам'ятай лише добро завжди.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нехай нового життя горизонти
Тобі відкриються сповна,
Чекають лише нові висоти,
І яскравого життя глибина!

У день Святого Миколая
Своїм діткам побажаю:
Бути здоровими, смішними,
Безтурботними, простими,

Бути коханими завжди
І не думати про роках.
Нехай здоров'я буде міцним,
І у них ростуть нехай дітки!

Вітання з Днем Святого Миколая у прозі

З Днем Святого Миколая! Міцної віри! Нехай свято принесе: зцілення душі, чудотворних сил протистояти злу, любов і доброту. Нехай серце кожного відкриється назустріч Господу. Всепоглинаючої теплоти і світла!

Вітаю з днем Святого Миколая!!!І хочу побажати, що б у житті вам зустрічалося якомога більше добрих людей.І що б у вашому житті було стільки любові, що вам хотілося б дарувати її оточуючим.

Вітаю тебе з днем поминання Божого Обранця Миколи Чудорворца! Бажаю, щоб за молитвами моїм Святий Миколай врятував тебе від різних негараздів і допоміг здійснитися твоїм надіям!

Дивіться: З ДНЕМ СВЯТОГО МИКОЛАЯ.Гарне привітання

Нагадаємо, що 19 грудня відзначається День Святого Миколая.