У четвер, 23 листопада, в Сполучених Штатах в одній з лікарень Мантхеттена (Нью-Йорк) не стало легенди світу джазової музики Джона Хендрікса.

Про це, посилаючись на повідомлення доньки співака, повідомляє видання The New York Times.

Джон Хендрікс


Музикант помер на 97-му році життя. Джон Хендрікс знайшов популярність в 1950-х роках, коли виступав у складі тріо Lambert, Hendricks & Ross. У 1970-х він створив вже сімейне тріо під назвою "Hendricks Family". До його складу входили дружина і дочка виконавця. Ще одна команда з'явилася в 1982 році, Хендрікс назвав її "Company".

Окрім музичної кар'єри, Хендрікс побудував викладацьку: він читав лекції в декількох університетах і був джазовим критиком видання San Francisco Chronicle.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Дивіться виступ Джона Хендрікса


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в Штатах після тривалої боротьби з хворобою помер відомий голлівудський актор.