Група розлючених чоловіків влаштувала самосуд автохаму, який вчора, 22 листопада, залишив свій Лексус посеред проїжджої частини і тим самим заблокував рух громадського транспорту: зупинився один автобус і сім трамваїв.

Відеоролики на своїй сторінці в Twitter публікує користувач під ніком Team of Zina Portnova. На жаль, на записах відсутній звук, тому почути виховну бесіду не представляє можливим, тільки спостерігати.

Інцидент стався недалеко від станції метро Лук'янівська. Очевидці розповіли, що залишена на проїжджій частині машина привела до зупинки руху одного автобуса і семи трамваїв, що і розгнівало натовп. На відео група людей витягує водія з машини, укладаючи його обличчям на асфальт.

У коментарях користувачі переважно підтримують такі способи виховання, відзначаючи, що це єдиний ефективний метод і пропонують використовувати такі ж методи проти представників депутатського корпусу.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як в Києві автохам вирішив, що кращого місця, ніж вхід у супермаркет, для його машини не знайти.