У спальному районі Києва посеред кам'яних джунглів пасуться кози: вони належать жительці приватного сектора, яка виявилася однією з небагатьох, хто відмовився продавати свою ділянку і тепер живе серед багатоповерхівок. Людей не дуже тішить таке сусідство і вони вимагають від міської влади, аби ті вплинули на господиню.


В сюжеті ТСН йдеться, що драма розігралася на столичних Осокорках. Тварини влаштувалися у дворі приватного будинку - єдиного, який залишився в оточенні висоток. За словами жителів, кози обгризли всю зелень на кущах, а ще від них смердить - вікна відкрити неможливо.


Господиня кіз Наталя не приховує, що скарги від сусідів чує часто, проте особливо не переймається з цього приводу. За її словами, кози жили в цьому дворі задовго до побудови багатоповерхівок, тому звикли гуляти, а ось люди самі винні: тваринах не ганяють, а навпаки балують - пригощають ласощами, роблять з ними селфі. При цьому жінка зауважила, що прив'язує тільки одну козу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще


"Це найбільша обезбашенна. Ми її відпускаємо тільки вночі", - сказала вона.

Багато хто, за словами Наталії, купує молоко, інші - обурюються, що кози копаються в смітті. За словами господині, саме незадоволені першими прибігають, щоб купити баранину на шашлик.

Кози посварили жителів багатоповерхівок і приватного сектора


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як в київському супермаркеті на відкритих продуктах знайшли живу мишу.