Народний артист Радянського Союзу Армен Джигарханян пересів в інвалідний візок: у чоловіка відмовили ноги.

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на Наталю Корнєєву - главу прес-служби Московського драмтеатру імені Джигарханяна.

"Останні дні йому важко було ходити, він практично зі свого кабінету перестав виходити. Зараз Армен Борисович від частини колективу віддалився і в основному знаходиться в оточенні своїх друзів, які нібито його опікуни", - розповіла прес-секретар і додала, що до шпиталю його відвіз режисер Юрій Клепіков.

Однак разом з тим один Джигарханяна Артур Согомонян заявив, що артист почувається прекрасно і зараз поправляє здоров'я в пансіонаті.

"Це чергова брехня. Він з учорашнього числа на відпочинку в пансіонаті, почуває себе добре!" - сказав Согомонян. За його словами, артист сам поїхав на машині зі своїм шофером. "Армен Борисович сам з водієм їхав з театру. Клепікова в цей час в театрі не було", - підкреслив він.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Джигарханяна шпиталізовано, у нього віднялися ноги


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в Росії "поховали" легендарного актора.