В мережі з'явились дані про численні появи інопланетян на території Росії. ЇХ вже встигли охрестити підготовкою до вторгнення прибульців.

Збиранням даних про НЛО займається група конспірологів. Вони ретельно позначають на карті місця, де помітили загадкові об'єкти в небі.

Якщо вірити урологам підрахункам уфологів, тільки за 2017 рік вони зареєстрували близько 84 тисяч фактів появи НЛО. Цей показник виріс на 12% у порівнянні з минулим роком. Вони пишуть пояснення до кожного такого контакту та додають фото, яке зробили очевидці.

До групи приєднались й росіяни, які також відслідковують можливе "вторгнення". Але в основному користувачі говорять лише про нерозбірливі спалахи світла в небі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Частіше за все інформація про загадкові об'єкти в небі приходить від очевидців, які мешкають у великих російських містах. НЛО у більшості випадків спостерігають на півдні Росії.

Добірка загадкових об'єктів, зафіксованих в небі

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, до Росії прилетів гість з космосу. В ніч з 16 на 17 листопада жителі Заполяр'я спостерігали в небі метеорит.