Активістка Антимайдану та прихильниця "руського міра" Марина Меншикова, яка минулого року в театрі опери та балету у Дніпрі вдарила молотком по голові бійця АТО, втекла від правосуддя.

Про це повідомляє "ТСН".

Це вже третя спроба жінки втекти. Минулого року одразу після нападу на АТОвця проти Меншикової відкрили кримінальне провадження, але запобіжний захід не обрали - вона втекла. Жінку оголосили у розшук та затримали під час спроби перетнути кордон.

Меншикову посадили під домашній арешт, але й це її не зупинило. Тепер вона знову у бігах.

Нагадаємо, минулої осені жінка просто перед спектаклем в холі опери почала ображати бійця полку "Дніпро-1" Костянтина Кравченка, одягненого у форму, і його дружину.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Марина Меншикова кричала про "руський мір" і нецензурно обзивала АТОвців. Під час антракту вона накинулася на дружину Кравченка, смикала її за волосся, порвала сумку і зірвала прикраси.

Чоловік втрутився, за що одразу отримав молотком по голові. Рану зашивали лікарі. Під час обшуку у нападниці знайшли захований кухонний ніж.

Відео нападу Меншикової на АТОвця

Як повідомляв портал "Знай.ua", тіло підлітка, який зник безвісти два тижні тому, знайшли у каналізації в Деснянському районі столиці.