Вчені заявили, що їм вдалося визначити ідеальний день тижня та час для заняття сексом.

Дослідження британських вчених показало, що таким днем є четвер, а найбільшої насолоди обоє партнерів можуть отримати, як це страшно не звучало б , о 5.48 ранку, - пише Сlutch.

Як показують експерименти, у цей час обидві статі мають високий рівень тестостерону, який збільшує сексуальне бажання. Крім того, чоловік досягає найбільшу ерекцію протягом перших годин ранку.

А щодо дня тижня, до спеціалісти впевнені, що саме у четвертий день робочого тижня в обох партнерів організм активно починає виробляти статеві гормони.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

А ось понеділок вчені вважають найбільш невдалим днем для сексу. У понеділок збільшується ризик різних стресів, тому багато фахівців взагалі не рекомендують призначати побачення в цей день. Також рекомендують уникати фізичних і розумових навантажень.

Це можна пояснити ще й тим, що напередодні на вихідних люди часто гуляють вночі, мало сплять та вживають алкоголь, що може негативно позначитися на роботі серцево-судинної системи. Тому зайві навантаження шкідливі.

Нагадаємо, вчені виявили незвичайний побічний ефект від занять фітнесом. Виявляється, фізичні вправи можуть ощасливити жінку не лише гарним підтягнутим тілом, а й доставити задоволення іншого плану – викликати оргазм.

Міфи та правда про жіночий оргазм

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", британська порнозірка Медісон Міссіна відверто розповіла журналістам про підводні камені своєї професії, займатись якою почала ще 18 років тому.