Відсторонений від посади глава ДФС Роман Насіров заявив про смертельну хворобу. Він пройшов курс лікування і тепер чекає результатів.

Про це повідомляє Politeka. Насіров сказав, що у нього діагностували онкологічне захворювання. Він додав, що йому зробили операцію і провели курс радіоактивної терапії.

"У мене дійсно були дуже великі проблеми з тиском. Лікарі думали, що це проблеми з серцем, але виявилося, що набагато гірше - це онкологія ... Я пройшов операцію, пройшов перший курс радіоактивної терапії. Сподіваюся, що все буде добре", - поскаржився Насіров.

Згадав він і про кримінальну справу, де він виступає в якості підозрюваного в завданні збитків державі. Всі матеріали відсторонений глава ДФС назвав "макулатурою", оскільки в них не міститься ніякої доказової бази.

"У НАБУ немає, і не може бути ніяких доказів, або навіть натяків на якусь провину. Для мене суд буде в першу чергу можливістю відверто для всього суспільства довести повну невинність і відновити справедливість", - заявив Насиров.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відстороненого главу УКРІНФОРМ підозрюють в "зловживанні владою або службовим становищем", в результаті чого державі було завдано збитків у розмірі понад 2 мільярди гривень. Суд відправив Насирова в СІЗО, але з можливістю внесення застави. Сума його становила 100 мільйонів гривень. Гроші за нього внесли дружина і тесть.

Роман Насиров прокоментував британське громадянство

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, відсторонений від посади голови Державної фіскальної служби Роману Насірову вручили обвинувальний акт.