Понад 26 тисяч літрів настійки "Глоду" російського виробництва виявили співробітники податкової міліції на складі в одному з селищ Київській області.

Як повідомила прес-служба ГУ ДФС столиці, податківці натрапили на такий улов під час проведення операції "Акциз-2017", "Рубіж-2017", а також розслідування кримінального провадження.

Складське приміщення належить одному з підприємств, і там зберігалися лікеро-горілчані вироби російського виробництва, незаконно ввезені в Україну з РФ.

26 тисяч 240 літрів настоянки "Глід" були розфасовані у поліетиленові пакети та пляшки різної ємності. Орієнтовна вартість склала майже 4 мільйони гривень.

Крім того, правоохоронці виявили та вилучили більш ніж 1,65 млн гривень, понад 8,5 тис доларів, 1650 євро та 32,5 тис російських рублів, а також 55 печаток підконтрольних СГД-резидентів та 4 штампи, установчі документи СГД, первинні бухгалтерські документи та чорнові записи, які свідчать про реальний обсяг проведених операцій, касові чеки з реалізації товарів кінцевим споживачам з незареєстрованих РРО, документи, які свідчать про залучення співробітників без офіційного працевлаштування та виплату заробітної плати в "конвертах", комп’ютерну техніку.

За фактом триває перевірка.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", скандальний актор Олексій Панін не приховував своєї радості з приводу відновлення продажу настійки "Глоду".