У столичній лікарні №6 розгорівся справжній скандал: завідувач терапевтичним відділенням і донька одного з пацієнтів побилися.

Про це сама жінка написала в паблік "Мій Відрадний" в Facebook. "Я доглядаю за хворим батьком, йому 77 років і він стоїть на обліку в психоневрологічному диспансері, дві доби тому він зовсім зліг, перестав їсти і розмовляти. Викликала швидку, перший раз кинули трубку, другий раз, коли я почала розмову з ідентифікації оператора і питання: "Що, якщо 77 років, то тихо вмирати вдома?" мені все ж прислали невідкладну допомогу", - пише Олена Хом'як і зазначає, що після того як швидка все-таки приїхала, чоловіка було вирішено везти у Медмістечко.

"Поклали в терапію і тут почалося найцікавіше... Лікарі не чують, що їм говорять, розповідають мені, що батько має пролежні, хоча людина не лежача і це пухирі незрозумілого походження, на які я їм і вказала", - розповідає жінка і додає, що завідувач відділенням Віталій Кутовий почав для чогось фотографувати батька, а питання "навіщо" просто ігнорував. Також Олена повідомляє, що її батька поклали в коридорі, хоча була можливість оселитися в палаті.

"Я ввімкнула камеру і почала його знімати, він почав тікати, коли питання стало таким чином... Він просто почав виривати у мене телефон, я викликала поліцію... 2,5 години чекання поліції. Чотири або п'ять дзвінків з питанням:"коли?" Поліція так і не з'явилася... Підсумок: розбитий телефон, підбита губа (завідувач ліктем вдарив, а лось він здоровий) і батько в коридорі...", - підсумувала жінка.


Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Історія викликала чималий резонанс в мережі. У коментарях користувачі обурюються поведінкою людини, що дала клятву Гіппократа, і радять зняти побої:











Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що в Києві жорстоко побили лікарів, що викрили побори керівництва.