Члени Європейської комісії відкинули необхідність створення Митного союзу між Україною та ЄС.

Про це інформує "Європейська правда", посилаючись на заяву комісара з питання розширення та європейської політики сусідства Йоханнес Хан.

"Ми проводили консультації, і експерти з нашої сторони не бачать особливого сенсу в цьому форматі", – зазначив Хан.

Також він додав, що більшу частину переваг можна отримати в рамках Глибокої і всеосяжної зони вільної торгівлі, яка є в рамках асоціації.

При цьому Хан визнав, що ідея про створення Митного союзу в подальшому може бути предметом консультацій і експертних оцінок, разом з іншими варіантами поглиблення відносин між Європою та східними партнерами.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нагадаємо, Україна пройшла довгий і нелегкий шлях до запровадження безвізового режиму з ЄС - 11 років безперервної роботи, незважаючи на постійні перешкоди з боку північного сусіда.

Крім того, українська влада все більше втрачає зв'язок з реальністю. Вона коливається в питаннях повернення окупованого Донбасу, але впевнена у своїй повторної перемоги на виборах. Але реальність показує, що українці хочуть змін в країні.

Дивіться сюжет про союз

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", соціологи дізналися, скільки українців хочуть союзу з Росією.