9 серпня в Ужгороді пройшла вже шоста регата. Найоригінальнішим плавзасобом журі визнали "Плот-чистоплот", сконструйований із ванни.

Про це пише місцеве видання Zaholovok.

"На обмілілій річці Уж перешкоди витримали не всі судна. Наприклад, команда "Підсніжники" до фінішу дісталась із пінопластовими шматками свого корабля. Натомість вони були найчисельнішою серед 12 представлених командою", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Єнотів навчать саперної справи у Харкові

Згідно інформації, найшвидшою виявилася команда із однієї людини під назвою "Без єнота нема закарпатського флоту". Хлопець отримав приз за найшвидше судно серед оригінальних.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Спеціальний приз без номінації отримав концепт команди "Супермандрівники" - двоє братів, віком 3 та 6 років. Малюк за допомогою тата і братика завзято подолав всю дистанцію.

Сподобалось присутнім також і судно-табурет.

"Папаша тягне дітлахів, ззаду якась пара обрала як плавзасоби табуретку (кращий вибір, враховуючи рівень води), поруч хлопці тягнуть пліт з пінопласту, іноді затягуючи хором "ворогові не здається наш гордий "Варяг", - прокоментував глядач незвичайної регати у соціальних мережах.

За його словами, цікавим також був чоловік "в американському прапорі, який тягне за собою конструкцію із лиж, ящиків та порожніх пластикових пляшок під українським прапором".

Завершився захід посвяченням у моряки та груповою фотосесією.

Довідка. Ужгород стоїть на великій річці Уж, яка наразі в межах міста має рівень води по щиколотку та по коліно, за винятком невеликих відрізків, де можна зануритися по пояс.