Камера спостереження в одному під'їзді зафіксувала, як хлопець з товаришами кілька годин намагався вибити зсередини двері під'їзду, магнітно закривається за допомогою домофона. Про існування кнопки відкриття героям відео вдалося згадати тільки до ранку.

Як повідомляють ЗМІ, на YouTube було опубліковано відео з камери спостереження в російському під'їзді.

На кадрах відео двоє хлопців входять в під'їзд з запасом спиртного, і починають його розпивати відразу ж за вхідними дверима. Через якийсь час до них приєднується третій чоловік, і разом вони розпивають алкоголь. Потім захмелілі чоловіки вибивають дерев'яні дверцята, що ведуть до головної вхідних дверей і намагаються відкрити її.

Нагадаємо, новий рік не завтра, але до дитячих ранків залишилося не дуже довго. І це означає, що зовсім скоро потрібно буде вибирати костюми для дітей. Часом, коли справа стосується цього, то креатив іноді переходить межі розумного і дитячі новорічні костюми виходять не дуже вдалими.

Діти, звичайно, цього не розуміють і повністю підтримують своїх батьків. От тільки коли вони виростуть і подивляться на старі фото, то навряд чи будуть у захваті. Саме про таких ми б хотіли вам розповісти, щоб ви не повторювали помилок.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Крім того, жінки запустили в Instagram новий флешмоб #womanspreading. Вони роблять фото на вулицях та у громадському транспорті з широко розсунутими ногами, висміюючи манеру сидіння деяких чоловіків.

Дивіться сюжет про подію

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", російські ЗМІ знову зацькували школяра.