Вчені з "ДНР" розробили унікальну технологію, з допомогою якої можна ремонтувати і укладати дороги за несприятливих погодних умов.

Про це 23 листопада повідомив журналістам ватажок донецьких бойовиків Олександр Захарченко.

"У нас вже є нові технології, які дозволяють укладати дороги за будь-якої погоди, в тому числі при дощі і сніг. Це – розробка наших вчених Доннаба (Донбаська академія будівництва і архітектури – ред), і ми вам її скоро продемонструємо. Це буде маленька сенсація", – цитує Захарченко підконтрольний терористам сайт ДАН.

Нагадаємо, в грудні нинішнього року вимушені переселенці, які на даний момент проживають в Харківській області, отримають гуманітарну допомогу від Ватикану. У цю допомогу увійдуть продукти, теплий одяг, взуття, медикаменти.

Крім того, в Мережі оприлюднили фотографії, на яких видно, як бойовики "ДНР" навчають школярів звертатися з автоматичною зброєю і вогнеметами.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дивіться сюжет про "ДНР"

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Луганськ знову здригнувся від вибухів.