У Києві за "телефонних терористів" перенесли концерт відомої британської сінті-поп групи Hurts.

Про це інформує "Оглядач".

Перед початком концерту надійшло повідомлення про замінування клубу Stereo Plaza, де було заплановано виступ.

Знімок з місця

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Знімок з місця

Знімок з місця

Концерт мав розпочатися о 19:00, проте вчасно не стартував. Організатори були змушені вивести всіх людей із залу через надходження дзвінка про закладену в будівлі вибухівку.

На місці вже працюють вибухотехніки та співробітники Національної поліції. Очікується, що як тільки вони закінчать обстежити будівлю, почнуть запускати всіх.

Нагадаємо, після скандалу, який розгорівся навколо затримання в Україну двох українських громадян, Київ вирішив тимчасово відмовитися від офіційних візитів в країну. Так, після того, як на адресу журналіста Павла Шаройко і дипломата Ігоря Скворцова прозвучали звинувачення в шпигунстві, Україна прийняла рішення на якийсь час перенести частину візитів.

Крім того, дослідник Філіп Гэртнер зайнявся вивченням міст і лісів і створенням коефіцієнта "зеленого" найбільших міст світу.

Дивіться сюжет про подію

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", Девід Лінч здивував світ новим талантом.