Під час спільної операції України та Німеччини правоохоронні органи затримали 12 українців, яким висунули підозри у викраденні автотранспорту на території ФРН.

Про це повідомили в прес-службі Національної поліції України.

"Ми провели спільну українсько-німецьку операцію по вилученню речових доказів і затримання злочинної групи, яка викрадала елітні автомобілі в Європі і легалізувала їх в Україні. Завдяки спільним діям, думаю, злочинці будуть суворо покарані", - заявив глава Нацполиции Сергій Князєв.

Згідно з інформацією, всі затримані є жителями Чернівецької області України.

Також повідомляється, що 22 листопада за місцем проживання підозрюваних проведено обшуки, в результаті яких силовики вилучили речові докази та документи, які свідчать про причетність затриманих до крадіжок.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Встановлено, що в період з жовтня минулого року по липень цього року зазначені громадяни, об'єднавшись у групу, здійснили викрадення не менше 30 транспортних засобів на території Федеративної республіки Німеччини з метою подальшого перепродажу на території іншої держави за підробленими документами", - сказав прес-секретар Нацполиции Ярослав Тракало.

Нагадаємо, взимку автовласники змушені раніше виходити з дому, щоб завести транспорт і болісно чекати кілька хвилин поки та прогріється. Однак є спосіб, за допомогою якого можна полегшити собі життя.

Крім того, маніяк і злочинець Чарльз Міллз Менсон народився 12 листопада 1934 року в Цинциннаті (штат Огайо, США).

Про те, що він стане злочинцем, стало відомо ще з дитинства. Його мати, Кетлін Меддокс, разом з братом скоїли збройне пограбування станції техобслуговування, за що були засуджені на п'ять років. Після звільнення Кетлін віддала сина на виховання в державний заклад для хлопчиків, звідки він постійно втікав, женучи автомобілі і велосипеди.

Дивіться сюжет про авто

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", у Криму схопили відомого активіста.