Влада Севастополя дуже образила сина легендарного радянського актора, поета і барда Володимира Висоцького Микиту.

Як пишуть росЗМІ, він приїхав в окупований Крим з музично-літературним спектаклем "Дороги Висоцького" і паралельно збирався вирішити особисте питання.

"У Севастополі меморіальну дошку, присвячену моєму батькові, зняли - вона була неправильно встановлена. Я не юрист і не можу сказати, які там були проблеми з документами. Хотілося б, щоб ця історія завершилася благополучно. адже це данина поваги і прояви любові. Сподіваюся, незабаром все вирішиться", - заявив Микита Висоцький журналістам.

Проте ні наступного дня, ні пізніше нічого не вирішилося. Синові музиканта пояснили, що шанувальники творчості його батька самовільно встановили пам'ятну дошку в січні 2017 року, не дочекавшись дозволу уповноважених органів.

У свою чергу влада міста оштрафувала ініціаторів цього вчинку на 200 тисяч рублів і через півтора місяця табличку демонтували.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Дивіться: Співає Микита Висоцький

Після того, як Висоцький-молодший підняв це питання, йому пообіцяли, що дошку повернуть на місце 28 листопада. Син барда не зможе бути присутнім на заході.

Микита є частим гостем у Криму і навіть заявляв, що любить його більше ніж закордонні курорти.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", вдова Володимира Висоцького Марина Владі розповіла, що якби Висоцький був зараз живий, то він би не підтримував політику російського президента Володимира Путіна.