Кондуктор Вадим Римарь, який працює на одному з автобусних маршрутів в Києві, отримав подяку і премію за свою роботу. Його прославили в соцмережі пасажири, яких він підкорив свої позитивним і добрим ставленням.

Про це повідомив керівник Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Симонов в Facebook. Він розповів, що Вадима Римаря дуже надихає його справа, а працює він на 118 маршруті автобуса.

"Вадим вирішив змінити звичайний компостер на фігурний, вирізавши штамп щасливого чотирилисника. Вадим вірить, що таким чином він приносить своїм пасажирам удачу на весь день", - сказав Симонов.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Керівник департаменту додав, що завдяки своїй уважності, доброзичливості і ввічливості кияни прославили чоловіка в соціальних мережах.

"На знак поваги і подяки від Департаменту транспортної інфраструктури КМДА і КП" Київпастранс "за сумлінну працю та любов до роботи вручили подяку та грошову винагороду за високі досягнення і старанну роботу", - повідомив Симонов.

У соцмережах активно відреагували на те, що контролера відзначили за його заслуги. Користувачі називають його людиною-оркестром, в запасі у якого є багато жартів і веселих приказок.

У коментарях пишуть, що люблять Вадима за його прихильне ставлення, а талончики зберігають в гаманці як талісман. Користувачі зазначили, що в арсеналі контролера з'явилися нові фігурні компостери. Цього разу з ведмедиками.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, пасажирів київського комунального транспорту порадував кондуктор, який компостувати квитки "сердечками" і "сніжинками", сам розсаджував людей, пригощав цукерками і заряджала всіх хорошим настроєм.