Дівчина з Нової Зеландії вирішила зробити красиве селфі, але все в підсумку обернулося трагедією. Вона впала з висоти і розбилась.

Про це повідомляє Daily Mail. Блогер Тоні Келлі проживала одна в лондонській квартирі. Її друзі стверджують, що дівчина випала з вікна другого поверху, коли намагалася зробити фото для соцмережі. Але батьки і влада Великобританії поки не підтверджують цю версію.

На місце інциденту оперативно приїхали медики, але врятувати дівчину їм не вдалося. Її відвезли в лікарню, де вона померла від травми голови.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Батьки та друзі загиблої збирають гроші на доставку тіла дівчини на батьківщину, до Нової Зеландії. Шкільна подруга Келлі згадує, що Тоні була дуже веселою і постійно посміхалася.

"Коли ми вчилися в школі, вона була тією самою дівчинкою, що слова поганого про інших не скаже. До того ж вона була дуже красивою, а таких дівчат завжди складно забути", - розповіла вона.

До останнього посту дівчата в Instagram пишуть сумні коментарі. Підпис до фотографії, яку зробили ще 9 листопада, говорить: "Ти знала, що це гряде". Деякі користувачі вважають цей коментар дуже дивним, оскільки він дуже нагадує натяк на суїцид. Інші пишуть, що Келлі ніколи не натякала, що збирається розлучатися з життям.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, підозрюваного у низці жорстоких вбивств Такахіро Сіраісі (Takahiro Shiraishi), якого називають "Вбивця з Twitter", заманював авторів суїцидальних постів й відрубував їм голови.