У ніч на п'ятницю, 24 листопада, до столичної станції метро "Харківська" приїхали відразу кілька машин пожежних.

Як з'ясувалося пізніше, рятувальники проводили планові навчання. За легендою, горіло метро. Район огорнув густий дим. Пожежники прибули на місце події близько другої години ночі.

Після умовне загоряння було ліквідовано.

Пожежа в Києві

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в українській столиці в ніч на 19 листопада загорілося складське приміщення на вулиці Стеценка. Загоряння було на площі 200 кв. м. У 4:12 пожежу локалізували, а в 4:39 - ліквідували. На місце події прибули 19 одиниць основної та спеціальної техніки і 72 людини особового складу Київського гарнізону.

Крім того, співробітники Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) заявили, що причина смертельного пожежі в дитячому таборі "Вікторія" в Одесі - включений кип'ятильник в одній з кімнат вихователів.