Нещодавнє звернення українського гумориста, засновника студії "Квартал-95" Володимира Зеленського до силовиків викликало неабиякий резонанс у суспільстві.

Приводом для цього стала заборона в'їзду на територію нашої країни зірці серіалу "Свати" Федору Добронравову, і ризику закриття самої стрічки.

"Це український серіал. Цей серіал придуманий мною. Цей серіал зроблений нашими людьми. Якого біса ви там щось пропонуєте? Хто ви такі? Що ви зробили? Якщо ви - Служба Безпеки України - піклуйтеся про безпеку України. Щоб на вулицю можна було вільно піти і дітям було не страшно", - не стримував емоцій Зеленський.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Після публікації ролику у Facebook думки українців розділилися. Дехто запевняє: серіал і до цього не дивилися, а значить його відсутність не така вже й велика трагедія.

Та більшість зійшлися на тому, що такий крок – повернення в часи СРСР, коли заборони набували масового характеру. Зеленському жартома пропонують балотуватися у президенти і помічають цікаву деталь: вираз обличчя гумориста говорить сам за себе – мовляв, якби міг собі це дозволити, то висловився б ще жорсткіше.

Дивіться: звернення Зеленського до СБУ

Накипело!

Posted by Владимир Зеленский on Thursday, 23 November 2017
Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський жорстко відповів СБУ на заборону в'їзду до України зірці серіалу "Свати".