Практично каліцтвом закінчилось заняття коханням для 29-річного британця. Чоловік хотів провернути один "трюк" під час сексу, але чомусь осліп.

Про це повідомляє British Medical Journal.

Так, під час сексу молода людина ненавмисно зробив так званий "маневр Вальсальви" - спробував зробити сильний видих при затиснутому роті і носі і зімкнутих голосових зв'язках.

Коли чоловік прокинувся вранці, зрозумів, що не бачить на ліве око. Він одразу ж звернувся до лікаря, який здогадався, що могло статися.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

За словами спеціалістів, зір згодом повернеться. Це не перший подібний випадок. Крім того, "маневр Вальсальви"(після повного видиху і глибокого вдиху виробляють видих і затримують дихання. Процедура спрямована на вирівнювання тиску у внутрішніх порожнинах черепа з тиском навколишнього середовища) може навіть призвести і до втрати пам'яті, тому виконувати таку техніку варто дуже обережно.

Нагадаємо, медики розповіли, що оргазми можуть призвести до проблем із очима, зокрема погіршити зір. Найбільше страждають очі чоловіків, адже вони сильніше напружуються.

Дивіться всю правду про жіночий оргазм

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", вчені з'ясували ідеальний час та день тижня для заняття коханням.