У п'ятницю вранці, 24 листопада, в Києві в Дніпровському районі сталася трагедія: на Русанівському мосту чоловік вирішив покінчити життя самогубством.

Джерело повідомило "Обозревателю", що невідомий чоловік вирішив повіситися. Його тіло вже зняли рятувальники.



Поки що тіло нікуди не відвезли, труп лежить на землі біля моста, укритий блакитним поліетиленом. Ніяких подробиць про подію поки не надходило.

Декілька днів тому мешканців Дніпра налякала моторошна історія: на території Чечелівського району чоловік з дружиною повернулися додому і знайшли сімнадцятирічного і двадцятирічного братів повішеними в сараї.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що у Вінницькій області в невеликому містечку Погребище молоді люди масово скоюють самогубства: менш ніж за місяць їх відбулося вже три. Батьки перелякані настільки, що відмовляються випускати дітей з будинку.