Росія продовжує нарощувати свій військовий потенціал, щоб догнати провідні армії світу. Цього разу плани аж занадто амбітні, як для російського оборонного комплексу. Москва збирається розробити власну гіперзвукову зброю.

Про це повідомив заступник міністра оборони Росії Юрій Борисов. Він розповів, що гіперзвукові технології вже не вважаються чимось особливим у наш час, а реаліями сьогодення.

Міністр налаштований дуже оптимістично. За його словами, гіперзвукова зброя може з'явитися в розпорядженні російської армії в найближчі десятиліття.

Борисов наголосив, що Росія "так само, як і провідні країни, веде розробки в цьому напрямку". Звичайно ж не обійшлось й без згадки російського президента Володимира Путіна у цих планах. Міністр заявив, що питання розробки нової зброї обговорювалося на нещодавньому засіданні в Сочі з главою Кремля.

"Розглядалися основні пріоритети розвитку систем озброєння. Якщо вас цікавить, зокрема, питання створення гіперзвукової зброї", - заявив Борисов.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Топ-5 поразок проросійської армії на Донбасі

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, на прокремлівському каналі показали сюжет про військові досягнення Росії. Одним з експертів пропагандисти показали популярного героя мемів дідуся Гарольда.