У Києві в Дніпровському районі на мосту чоловік наклав на себе руки.

Як пише "Обозреватель", посилаючись на повідомлення очевидців, о 7:17 прибули дві бригади патрульних, а пізніше і пожежний автомобіль.

Чоловік, який живе неподалік, каже, що рятувальники не змогли зняти тіло.

"У них щось там не вийшло. Вони перерізали мотузку і тіло впало в воду. Потім вже з витягли, накрили брезентом, і поїхали. Тіло хвилин 40 ось так лежало", - розповів чоловік, який живе неподалік. За його словами, загиблому було близько 50 років.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Труп висів впритул до стіни.

Найбільше киян обурила поведінка копів. "Там все бігали навколо: діти, дорослі, але ніхто нічого не захищав. Просто так труп лежав", - сказав чоловік, який все бачив.

Загадка передсмертного відео

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Вінницькій області в невеликому містечку Погребище молоді люди масово скоюють самогубства: менш ніж за місяць їх відбулося вже три. Батьки перелякані настільки, що відмовляються випускати дітей з будинку.