У Києві активістка громадського руху Femen влаштувала погром в магазині Roshen на Хрещатику.

Як пише Politeka, раніше Анжеліна Діаш вже показувала президентам України і Білорусі Петру Порошенку і Олександру Лукашенку груди. На цей раз жертвою інтимного протесту став магазин в районі Бессарабського ринку.

Активістка скидала з полиць торти і цукерки. Її акція протесту тривала близько п'яти хвилин, поки до місця події не наспів охоронець і не вивів дебошира. В даний момент магазин закритий, до нього під'їхала охорона і поліція.

Діаш вимагала, щоб президент продав Roshen, як і обіцяв до виборів.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Femen громить магазин Roshen

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що однією з учасниць скандального руху Femen, яка була в числі тих, хто підпалив біля головного магазину Roshen у Вінниці декоративний трамвайний вагон, Алісі Виноградової міський суд Вінниці обрав запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Прокурори просили для Виноградової цілодобовий домашній арешт, проте суд лише частково задовольнив клопотання. Активістку зобов'язали перебувати вдома з 21:00 до 06:00, без носіння електронного браслета.