До Нового року залишилося трохи більше місяця, але цей час пройде дуже швидко. Ви навіть не помітите, що вже через кілька днів почнеться 2018-й рік. Тому, краще починати готуватися до святкування заздалегідь. Ми вирішили допомогти вам і написати, які новорічні прикраси для дому можна зробити своїми руками.

Новорічні прикраси для будинку своїми руками

Підсвічник з картону

Щоб додати вашому будинку на Новий рік казкової атмосфери, вам точно знадобляться свічки. Але просто запалити їх і залишити нецікаво. Можна надати свічкам більш цікавий вигляд завдяки звичайному картону і нитками. Ось тільки свічки потрібно вибрати ті, які не допустять контакту з вогню з картоном.

Свічка в тканинній обгортці

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Свічку в склянці можна оформити не тільки папером, але і тканиною, закріпити у шийки клеєм і декорувати стик стрічкою. Для цього підійде будь-який матеріал, з якому можна легко надати форму.

Новорічний вінок

Таку прикрасу можна просто купити в магазині. Але якщо ви хочете зробити його своїми руками, то в першу чергу потрібно подбати про основу вінка. Її можна зробити навіть з газет і скотча. Вже потім обклеюйте його, чим хочете. Тут все обмежується тільки вашою фантазією.

Новорічні прикраси для будинку своїми руками: в'язані іграшки

От тільки тут вам не завадять навички в'язання. Щоб прикрасити кульки, підійде і старий светр, який не шкода порізати — місця стику трикотажу можна обмітати від руки за п'ять хвилин.

Маленька ялиночка

Для цього потрібно згорнути щільний конус паперу і нанести тонкий шар клею. А далі все досить просто – обмотуємо нашу папір ниткою. Від верхівки до нижньої частини, щільно притискаючи кожен шар нитки. Далі просто прикрашаємо міні-ялинку, чим хочемо.

Шкарпетки

В цьому випадку вам навіть не доведеться сильно постаратися, щоб зробити таку прикрасу. Просто купуємо в магазини об'ємні вовняні шкарпетки і прикрашаємо їх. Можна так само використовувати старий светр, якщо його не шкода.

Ці новорічні прикраси для будинку своїми руками точно допоможуть додати святкової атмосфери.

Дивіться: Як зробити новорічні прикраси своїми руками