Схуднути в животі - практично нерозв'язна проблема для багатьох жінок: начебто і не їж нічого шкідливого, і спортом займаєшся, але нічого не допомагає. Лікарі з'ясували, який напій допоможе врятувати становище: коктейль складається з простих інгредієнтів і здатен подарувати стрункість буквально за тиждень.

Так, дієтологи розповіли, що цей мікс не тільки позбавляє від ненависних зайвих кілограмів, але і позитивно позначається на роботі серцево-судинної системи, відмінний метод профілактики безлічі інфекцій і вірусів. Про побічні ефекти хвилюватися не доводиться: всі складові повністю натуральні:

  • Лимонний сік;
  • Столова ложка насіння Чіа;
  • Чайна ложка меду;
  • Половина склянки води.

Насіння Чіа необхідно замочити напередодні приготування, як мінімум на одну годину. Пізніше всі інгредієнти потрібно збити в блендері до однорідності.

Необхідно вживати склянку цього напою не менше 3 разів на тиждень протягом 2 місяців. Його можна споживати щодня, тоді його ефект посилиться.

Насіння Чіа містять клітковину і антиоксиданти, а також прискорюють обмін речовин. Лимон містить вітамін С, антиоксиданти, клітковину, фтор, фосфор і калій. Поєднання обох інгредієнтів дозволяє усунути високий рівень цукру в крові, а також холестерину та тригліцеридів. Також вони уникають закупорки артерій, спалюють багато жирів і очищають весь шлунок, кишечник і дихальні шляхи, запобігають можливим застудам та шлунково-кишковим інфекціям.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Прості вправи, щоб прибрати жир з живота


Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Дженіффер Лопес розповіла, які три продукти ніколи не увійдуть до її раціон.