Складно навіть порахувати, як багато витрачають жінки на догляд за обличчям. Пілінги, скраби, засоби для вмивання, маски та креми. Все це, виявляється, можна замінити звичайним продуктом, який продається у кожній аптеці – косметичною глиною.

Універсальний засіб допоможе вам назавжди позбавитися від вугрів, висипання, лущення, повідомляє Clutch.

Головне, правильно підберіть свій тип серед трьох найбільш популярних:

Блакитна глина

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Ніжно очищає шкіру, посилює кровообіг.Відновлює обмін речовин на клітинному рівні і сприяє сповільненню процесів старіння.

Маску приготувати зовсім не складно: в одному посуді змішайте про три чайних ложки глини та молока, додайте чайну ложку меду та мигдалевого масла, розмішайте все до однорідної консистенції. Нанесіть на обличчя, тримайте 15 хвилин і змийте теплою водою.

Зелена глина

Хороший спосіб підтягнути шкіру та скоригувати овал обличчя, допомагає зволожити та зменшити пори в області чола та носа. Щоб приготувати маску, з'єднайте дві столові ложки глини з чайною ложкою олії виноградних кісточок, долийте дві столові ложки молока та одну ложку меду. Нанесіть все на обличчя, змийте за 20 хвилини прохолодною водою.

Біла глина

Ідеальний помічник для тих, хто страждає від розширених сальних залоз – кілька масок на тиждень, і ваша шкіра позбудеться жирного блиску. Для приготування маски, з'єднайте дві столові ложки білої глини з водою, щоб за консистенцією суміш нагадувала сметану. Потім додайте чайну ложку меду , яєчний білок. Нанесіть на обличчя та змийте теплою водою за 15 хвилин.

Дивіться: маски із глини для краси та здоров'я

Як повідомляв портал "Знай.ua", Віра Брежнєва розкрила краси секрети та молодості.