Новорічні свята – найкраща можливість поекспериментувати із образами, навіть якщо у повсякденному житті ви дотримуєтеся виваженого, класичного стилю.

Волю фантазі, звісно, слід давати в міру – і у вбранні, і в косметиці. Цього року у тренді все те, що викликало раніше так багато суперечностей серед модниць: мерехтливі тіні, паєтки, стрази, блискітки та яскрава помада, повідомляє Clutch.

У першу чергу подумайте, в якій сукні, або костюмі зібралися підкорювати публіку. Аби підбирати макіяж під одяг, а не навпаки.

А допоможе зорієнтуватися у популярних тенденціях підбірка моделей, які на власному досвіді випробували найбільш сміливі речі.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Дивіться: Правила макіяжу - Новорічний образ

Як повідомляв портал "Знай.ua", стилісти дали кілька дієвих порад, які допоможуть справитися із наелектризованим волоссям.