У Вінницькій області сталась смертельна аварія. В результаті зіткнення двох вантажівок загинули водії.

Про це повідомили у прес-службі Нацполіції області.

ДТП сталася вночі у п'ятницю, 24 листопада, в населеному пункті Селище Літинського району.

36-річний водій Mercedes, порушивши правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу, де лоб в лоб зіткнувся з Isuzu. Обидва водії отримали важкі травми, їх забрала "швидка". Однак вижити їм не вдалося, вони померли в реанімації.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Удар був такої сили, що кабіни автівок просто зім'яло, як бляшанки.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині розбилась група підлітків в авто, яке на великій швидкості влетіло в дерево. В результаті загинуло двоє 16-річнийх хлопців та двоє дівчат такого д віку. 17-річного водія у важкому стані забрали до лікарні.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", під Києвом ввечері, 22 листопада, автомобіль збив двох дітей. Водій на Volkswagen гнав на такій швидкості, що від удару хлопчик вилетів із взуття.