У Києві в Шевченківському районі 24 листопада сталась дорожньо-транспортна пригода, яка ледь не призвела до трагічних наслідків. Близько 9:00 на вулиці Дорогожицькій, 6 чоловік потрапив під колеса автомобіль Audi A6.

Про це повідомляє "Інформатор". Пішохід не дотримався правил дорожнього руху, що б зекономити час. Він вирішив не йти до пішохідного переходу, який розташований в кількох метрах. Пішохід вирішив ризикнути та перебігти дорогу.

Водій не встиг зреагувати на раптову перешкоду, яка виникла на його шляху, й вчасно загальмувати. В результаті чоловік пішохід потрапив під колеса авто.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Потерпілий отримав травми і його відвезла до лікарні карета швидкої допомоги. Наразі немає даних про стан здоров'я пішохода та характер його пошкоджень. На місце ДТП приїхав поліцейський патруль. Остаточні причини та винуватця аварії встановлять лише після проведення експертизи та слідства.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, під Києвом автомобіль збив двох дітей. Водій на Volkswagen гнав на такій швидкості, що від удару хлопчик вилетів із взуття. Чоловік за кермом навіть не намагався пригальмувати.