В одній зі столичних шкіл розгорівся скандал. Вчитель фізкультури на уроці змусив дітей за погану поведінку тримати лавку в руках над головою.

Про це написав у Facebook користувач Андрій Круценко.

"Це "урок фізкультури" в 246 школі. Діти в 7-му класі погано поводилися, і вчитель змусив хлопчиків весь урок тримати над головою лаву, а дівчаток теж лаву, але просто на поясі в руках, - зглянувся" – повідомив користувач.

За його словами, вчитель помітив, що хлопчик знімає урок, змусив видалити всі фото і пригрозив, що якщо батьки про це дізнаються, всі отримають двійки.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Проте такі методи виховання, за словами Круценка, знайшли підтримку в деяких батьків, мовляв "діти самі нарвалися".

Користувачі мережі порадили поскаржитися на вчителя та вимагати справедливого покарання. Крім того, вимагати видалити фото/відео та шантаж оцінками – це психологічний тиск на дітей.

"Як ще багато неадекватів ідуть працювати з дітьми".

"Батьки не навчили дітей говорити "ні". Треба було сказати так званому педагогу: "Ви не маєте рацію, ми відмовляємося робити це!" Але діти мовчки скорилися. Батьки, не ростіть рабів!", - пишуть в мережі.

Дивіться, як обрати новорічний костюм на новорічне свято в школі

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", в столичній школі №247 Деснянського району восьмирічний хлопчик тримає в страху вчителів і дітей. Дитина б'є всіх без розбору, через що весь його клас влаштував страйк, не вийшовши на заняття. Хлопчиком зацікавилася поліція, яка відкрила 12 кримінальних справ з початку навчального року.