Україна зможе виробляти сучасні зразки озброєння, які дозволять збільшити обороноздатність країни. Воно перевершує деякі аналоги і в рази краще російської зброї.

Про це повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, передає прес-служба відомства. Він розповів, що найближчим часом запустять серійне виробництво корпусів ракет.

"Унікальність обладнання полягає в тому, що з надміцних сплавів виготовляються корпуси ракет, які повинні витримувати величезний тиск і термонагрузку", - поділився планами секретар РНБО.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Він додав, що якість українського озброєння в рази перевершує російський зразки. Турчинов підкреслив, що українські фахівці не копіюють технології, а працюють над власним якісними зразками.

При цьому секретар РНБО зазначив, що завдяки запуску виробництва буде повністю ліквідовано дефіцит боєприпасів і ракет. Саме такого озброєння дуже не вистачає Збройним силам України.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, до 2020 року українська армія повинна остаточно перейти на стандарти НАТО - такі рамки визначили наші іноземні партнери. Перші кроки в цьому напрямку вже розпочато.