Своє гнівне відеозвернення про серіал "Свати" український комік і автор сюжету Володимир Зеленський закінчив фразою, в якій заявив, що від цього серіалу ще ніхто не повісився.

Однак, він, напевне, просто "забув" про страшний прецедент, який стався під час зйомок першої серії картини.

Про це на особистій сторінці у Facebook написав український режисер і актор Іван Сауткін.

"Думаю, ця фраза вирвалася в нього випадково, тому, що він просто забув, з чого починався цей серіал..." - зазначив він.

За словами Сауткіна, він ніколи не думав, що стане ділитися в мережі роликами Зеленського, проте цю ситуацію вважає винятком.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"А починався він з того, що мій друг, оператор Юра Казаков, якого багато хто з вас добре знав і любив, саме повісився, після того, як продюсер на ім'я Тарас Гавриляк і адміністративна група першої серії "Сватів", де Юра був оператором-постановником, вирішили звинуватити його в перевитраті за техніку і кинути на гонорар", - нагадав він.

Пост Сауткіна нажахав його фоловерів.

"Жах, це як людину довести треба було до такого?" - зазначили в одному з коментарів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", лідер гумористичної Студії "Квартал 95" Володимир Зеленський записав гнівне відеозвернення, в якому з критикою звернувсядо до СБУ через заборону серіалу "Свати" після того, як служба безпеки заборонили в'їзд у країну головному акторові фільму - Федору Добронравову.