Лихоманка, яка охопила половину земної кулі через "чорну п'ятницю", набирає обертів. Знижки - це, звичайно, добре, але часом люди переходять всілякі межі.

Як повідомляє портал Рoliteka, популярне британське видання The Independent опублікувало цікавий відеоролик, в якому журналісти показали різницю між "чорною п'ятницею" у Великобританії та Сполучених Штатах.

На кадрах показано, як в американських магазинах люди буквально божеволіють, змітаючи все з полиць. Американці поводяться агресивно, штовхаються і намагаються першими урвати товар з полиць. Для порівняння публікується відео з британського супермаркету, де спокійно проходить "Чорна п'ятниця". Людей в черзі пригощають печивом, ніхто не метушиться і всі спокійно роблять покупки.

Різниця між Чорною п'ятницею у Британії та США

The difference between Black Friday in the UK and in America

The difference between Black Friday in UK and in America

Posted by The Independent on Friday, 24 November 2017

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що потрібно знати про "чорну п'ятницю".